Szellemidézés és szellemkommunikáció tanfolyam általános tudnivalók:

A tanfolyam időtartama: 4 alkalom. heti 1 alkalmas bontásban.

A tanfolyam ideje: Vasárnaponként, 14:00 - 20:00 óráig.

A tanfolyam helyszíne: Soter Klub Budapest, VI.ker., Dessewffy u. 53.

Tanfolyam indulása: 

Egyedi igény szerint.

Jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalók, elérhetőségek a jelentkezéshez:

A tanfolyam díjának 50%-a előre, azaz jelentkezéskor fizetendő.

A fennmaradó 50% az első alkalommal esedékes.

Jelentkezni e-mailben az info@boszorkanystudio.hu címen lehet.

Tanfolyam díja: 65.000,- Ft.


A tanfolyam részletes leírása, tematikája:

A tanfolyamon résztvevők megismerkednek a szellemi lények különböző típusaival és rendszerezésével, a velük való kapcsolatfelvétel lehetőségével, védelmekkel és tértisztással.

A képzés olyan képességfejlesztő gyakorlatokat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a szellemvilággal való kommunikációt, láthatóvá teszik a láthatatlant, és érzékelhetővé bármilyen entitás jelenlétét.

Gyakorlatok segítségével sokféle szellemi lénnyel találkozhatnak, ezáltal megismerve jellemzőiket, ami után biztonsággal felismerhetők, elkülöníthetők lesznek egymástól a különböző lénycsoportok és típusok. Ezen ismeretek és megtapasztalások után a gyakorló képes lesz azonosítani és kezelni a legtöbb szellemi lényt.

Többek közt egy tanfolyamon tanult technika segítségével fény derülhet azoknak a személyeknek a kilétére is, akik ártószándékkel vannak felénk.

A gyakorlatok alatt a tanulók sok kérdést tehetnek fel a szellemvilágnak, és kaphatnak válaszokat, közben megismerve a szellemidézés módszereit, szabályait, menetét.

Valamint a tanulók gyakorlatban bevezetést kapnak az ördög/démonűzés különböző műveleteibe, kivitelezésébe, megtanulják a létfontosságú, betartandó szabályokat, megismerik, megkapják az ezekhez szükséges eszközöket, szövegeket, megtanulják felismerni a megszállottságot, annak különböző stádiumait.